Hitta ditt framtida lärarjobb hos oss

Om Lärarjobblistan

Lärarjobblistan fungerar som en mötesplats mellan arbetsgivare inom skolväsendet och lärare. Vi hjälper arbetsgivare inom skolväsendet att hitta och rekrytera lärare och andra typer av skolyrken.

Lärarjobblistan är en del av Jobblistan Sverige (559006-3631) som driver ett stort närverk av nischade jobbsajter riktade till den svenska arbetsmarknaden. Fördelen med att jobba med nischade sajter, tillskillnad mot breda "alljobb-sajter", är att man når ut till en betydligt mer relevant målgrupp.

Vårt mål är att hjälpa våra arbetsgivare att hitta kvalificerade medarbetare på smidigast möjliga sätt. Ingen rekrytering är för liten eller för stor, vi tar oss an alla typer av rekryteringsuppdrag.

För arbetsgivare

Att hitta kvalificerade medarbetare med önskad kompetens är en fråga om att exponeras för rätt personer.

Fördelen med att annonsera på en nischad jobbsajt är din annons inte försvinner bland alla andra typer av jobb. Er annons exponeras alltså för rätt och relevanta jobbsökande!

För arbetsgivare inom skolväsendet är Lärarjobblistan.se den perfekta platsen att annonsera på.

Om olika annonseringsmöjligheter och priser kan du läsa här. För att annonsera, kontakta oss annonsera@lararjobblistan.se.

För jobbsökande

Alla som någon gång har sökt jobb vet hur jobbigt det kan vara att söka jobb. Antingen måste man ha kontakter eller så måste man leta med ljus och lykta bland arbetsförmedlingens tiotusentals jobb som är irrelevanta för Lärare.

Vi på Lärarjobblistan har förenklat processen med arbetsletandet avsevärt genom att endast exponera jobbannonser som är relevanta för lärare.

Vi har dessutom en gratistjänst där du som lärare kan registrera dig och bli kontaktad när vi hittar ett jobb som passar dina kvalifikationer och önskemål. Vi letar alltså jobb åt dig! Läs mer och registrera dig här.